21/2/17

Loita, polémica e 1 punto

O Vilalba F.S. empatou a tres goles contra o Coruxo, nun bo partido dos locais e con polémica arbitral.
A primeira parte foi de dominio vilalbés, con bo xogo e ocasións.
Alvarito marcaría ao inicio do encontro. Paulo faría o 2 a 0, e antes do descanso puido facer o dobrete dende os 10 metros, pero o seu lanzamento saíu desviado.
Ao inicio da segunda metade os visitantes farían o 2-1, nun erro dos vilalbeses.
E chegaría a polémica. Jose López sería expulsado, ao ver o segundo cartón, nunha xogada confusa, na que os colexiados, sen saber moi ben como, mandaron ao xogador para os vestiarios. O delegado de Vilalba sería expulsado polas protestas.
Os vigueses cun home máis terían oportunidades, pero a defensa e Iago estarían moi ben. Ata que faltando un segundo para recuperar ao quinto xogador, chegaba o empate.
O xuvenil Diego estrearíase como goleador a Terceira, facendo o 3-2.
Un par de minutos máis tarde nunha xogada embarullada e cun rexeite, o Coruxo faría o definitivo 3 a 3.
Bo partido dos de Alfonso, que con baixas, tocados e expulsión incluida, loitaron ata o final.
A vindeira xornada o Vilalba F.S. visita ao Bueu.

Vilalba F.S. 3: Iago, Jose López, Paulo, Alvarito e Freire, -cinco inicial-, Roi, Nuno, Juanjo, Luis, Antón e Diego.
Coruxo F.S. 3: Rodrigo, Bruno, Andrés, Pablo e Óliver, -cinco inicial-, Samuel, Santiago, Fernando e Abalde.
Árbitros: Diego Mella Brea, David Pérez Torrecilla e Santiago Modroño Liz.
Amoestaron con amarela a Roi, Alvarito e  Luis no Vilalba. Expulsaron por dobre cartón a Jose López e con vermella ao delegado Manolo. Polo Coruxo viron cartón Rodrigo e Samuel.
Goles: 1-0 min. 2 Alvarito, 2-0 min. 17 Paulo, 2-1 min. 20 Óliver, 2-2 min. 22 Bruno, 3-2 min. 29 Diego, 3-3 min. 31 Óliver.