5/12/16

Gran vitoria en Compostela

O Vilalba F.S. gañou por 2 a 4 ao Santiago Futsal B, e da por rematada a primeira volta, ao ter que descansar na seguinte xornada.
Foi un partido moi disputado onde os vilalbeses aproveitaron mellor as súas ocasións.
Ao descanso chegaríase con empate a un gol, nas botas de Tucho no primeiro minuto do encontro.
Xa na segunda parte virían os goles de Diego Fente, Dani Martínez e Álvarito.
O equipo de Alfonso e Luis remata ben a primeira volta da liga, perdendo soamente un partido dos cinco últimos, con tres vitorias e un empate. Os vilalbeses quedan na sétima posición con 16 puntos, á espera da derradeira xornada.
Agora toca recuperar aos lesionados para a reanudación da liga, que será o 16 de Xaneiro, onde tocará visitar ao equipo máis en forma do momento, A Estrada Futsal, que gañou os últimos seis partidos.

Santiago Futsal B 2: Felipe, Xabier, Alejandro, Antonio e Miguel, -cinco inicial-, Rafael, Igor, Macia, Iago e Diego.
Vilalba F.S. 4: Luis, Tucho, Jose López, Alvarito e Freire, -cinco inicial-, Roi, Diego Fente, Nuno e Dani Martínez.
Árbitros: Borja Darriba Villamor, José Luis Villarino Barja e Laura Somoza Copa.
Amoestaron con amarela a Xabier, Antonio e Rafael polo Santiago.
Goles: 0-1 min. 1 Tucho, 1-1 min. 12 Macia, 1-2 min. 25 Diego Fente, 1-3 min. 27 Dani Martínez, 2-3 min. 27 Macia, 2-4 min. 36 Alvarito.