19/9/12

Vilalba F.S. 2 Noia F.S. 4

O Vilalba F.S. despediuse da Copa Xunta, ao perder contra o Noia por 2 a 4 no Municipal.
Nun partido igualado onde as individualidades dos visitantes, foron decisivas para que os tres puntos marcharan de Vilalba.
Os primeiros vinte minutos foron de dominio alterno, pero os noieses definiron mellor as súas ocasións, mentras as dos vilalbeses eran desbaratadas por Carlos.
Xa na segunda parte Alfonso, deu máis minutos aos non habituais que renderon a bo nivel, e marcarían Joel e o xuvenil Isma.
Este sábado volta a liga regular a Vilalba. Os locais reciben ao Leis Pontevedra, as 19:00 no Municipal.

Vilalba F.S. 2: Agus, Méndez, Chicharito, Piña e Ati, -cinco inicial-, Aitor, Peón, Isma Vázquez, Roi, Joel e Paulo.
Noia F.S. 4: Carlos, Diego, Quique, Marcial e Oscarín, -cinco inicial-, Romario, Charly, Alex, Peti e Martín.
Árbitros: Fernando Bello Gómez e José Manuel Gómez Arias. Amoestaron con amarela a Paulo no Vilalba, e a Marcial do Noia.
Goles: 0-1 min. 7 Quique, 0-2 min. 10 Alex, 0-3 min. 32 Marcial, 1-3 min. 37 Joel, 1-4 min. 38 Romario, 2-4 min. 39 Isma Vázquez.