30/9/12

C.D. CAFYD 4 VALDESUSO PEUGEOT VILALBA F.S. 6

O Vilaba F.S. conseguiu a primeira vitoria da tempada, na súa visita a Marín, por 4 a 6 diante do CAFYD.
Na primeira parte os vilalbeses foron máis efectivos, e foron ao descanso co marcador de 0 a 2.
Á volta dos vestirarios os de Alfonso, poñeríanse cun 1 a 4 no electrónico. Máis os locais non darían o encontro por perdido. Recurtarían en poucos minutos, grazas a expulsión de Chicharito, e cun gol en propia de Méndez.
Xa co porteiro-xogador os de Marín, os visitantes marcarían dous goles máis, poñendo o definitivo 4 a 6.
A vindeira xornada o Vilalba, recibe ao Ventorrillo o sábado 6 as 19:00 no Municipal.

C.D. CAFYD 4: Ángel, Rubén, Rebo, Fabián e Marquitos, -cinco inicial-, Victor e Manu.
Valdesuso Peugeot Vilalba F.S. 6: Isma, Aitor, Ati, Roi e Méndez, -cinco inicial-, Chicharito, Peón, Luis, Isma Vázquez e Joel.
Árbitros: Juan González Lubián e Miguel Ángel Vidal Araujo (Pontevedra). Amoestaron con amarela a Rubén, Rebo e Manu no CAFYD. No Vilalba viu vermella Chicharito ( dúas amarelas ).
Goles: Fabián (2), Rebo e Méndez polo CAFYD, e Roi (3), Joel, Chicharito e Peón polo Vilalba.