23/1/12

LA CREMA BAR ARRANCA 5 DISCOTECA TROCO VILALBA F.S. 3

O Disco Troco volveu de Negreira cunha derrota por 5 a 3 diante do La Crema.
As saídas seguen sendo a materia pendente dos de Alfonso, onde non rematan de carburar.
A primeira metade foi moi animada, na que ambos equipo tiveron unha morea de ocasións. Peón sería o bigoleador do Vilalba, chegando ao descanso co marcador de 3 a 2 a prol dos locais.
Á volta de vestiarios os vilalbeses comezarían coa presión. O La Crema aproveitaría unha contra para ampliar a vantaxe, pero Ati recortaría distancias.
Os visitantes sacarían ao porteiro-xogador faltando catro minutos, sen resultado positivo, marcando os locais o definitivo 5 a 3.

O vindeiro sábado o Vilalba F.S. xogará como local diante do Xarío. No encontro da primeira volta os de Miño gañaran por 8 a 3.

La Crema Bar Arranca 5: Victor, Ángel, Sergio, Alberto e Mario, -cinco inicial-, Adrián, Juán, Caamaño, Damián, Francisco e Iván.
Discoteca Troco Vilalba F.S. 3: Isma, Pequecho, Ati, Aitor e Roi, -cinco inicial-, Peón, Iván, Joel, Paulo e Agus.
Árbitros: Jorge Fernández Lojo e Iván Romero García. Amoestaron con amarela a Ángel no La Crema.
Goles: (1ª Parte) 1-0 Adrián, 1-1 Peón, 2-1 Ángel, 2-2 Peón, 3-2 Alberto, (2ª Parte) 4-2 Adrián, 4-3 Ati, 5-3 Ángel.