13/11/11

DISCOTECA TROCO VILALBA F.S. 3 AUTOCARES J.POMBO 2

Moi bo partido o disputado en Vilalba, entre o Troco e o Pombo, no que os locais grazas ao empuxe dunha grada ateigada de seareiros, levou os tres puntos, acadando o coliderado.
Os visitantes poñeríanse por diante nada máis comezar o encontro, pero Aitor con dous goles daríalle a volta ao marcador no minuto catro.
Enrique empataría para os de A Coruña antes de ir aos vestiarios.
Na segunda metade Luis marcaría o definitivo 3 a 2. O Pombo intentaríao con porteiro xogador, pero as ocasións máis claras foron para os vilalbeses, podendo incrementar a vantaxe.
Agradecer aos seareiros unha xornada máis, a súa entrega.
Na vindeira xornada o Disco Troco visita ao Noia.

Discoteca Troco Vilalba F.S. 3: Agus, Pequecho, Peón, Roi e Aitor, -cinco inicial-, Luis, Ivo, Paulo e Joel.
Autocares J.Pombo 2: Gonzalo, Iago, Oscar, Fernando e Pablo, -cinco inicial-, Andrés, Enrique, Jorge e Suárez.
Árbitros: Emilio Losada Sánchez e Diego Goyanes López. Amoestaron con amarela a Pequecho, no Vilalba.
Goles: 0-1 min. 1 Pablo, 1-1 min. 3 Aitor, 2-1 min. 4 Aitor, 2-2 min. 16 Enrique, 3-2 min. 22 Luis.