15/10/11

DISCOTECA TROCO VILALBA F.S. 3 CONCELLO DE ARZUA 0

Vitoria moi traballada do Vilalba, fronte dun equipo con moito oficio como é o Arzúa.
Os primeiros vinte minutos foron pouco vistosos, e chegouse ao descanso con empate a cero, con ocasións máis claras para os locais.
Aos tres minutos da segunda metade, Pequecho inauguraría o marcador, e o Arzúa comezaría a apertar coa presión.
Aitor faltando seis minutos daría algo de tranquilidade, e Joel nunha boa combinación con Pequecho poñería o definitivo 3 a 0.
Os visitantes intentaríano con cinco para catro, pero os vilalbeses defenderían ben.
Na vindeira xornada o Disco Troco visita ao Outeiro que ven de gañar ao Casás por 6 a 7.

No sorteo patrocinado por Osborne España, saíu agraciado o nº 1523.

Discoteca Troco Vilalba F.S. 3: Chetos, Pequecho, Ati, Piña e Aitor, -cinco inicial-, Roi, Ivo, Sergio, Peón e Joel.
Concello de Arzúa 0: Guti, Javier, David, Carlos e Marcos, -cinco inicial-, Fernando, Gonzalo, Moscoso e García.
Árbitros: José Abuín Arrojo e José Manuel Gómez Arias. Amoestaron con amarela a Pequecho, Ivo e Sergio, por parte do Vilalba. No Arzúa amoestaron con amarela a Guti, e con vermella a Javier ( dúas amarelas ).
Goles: 1-0 min. 23 Pequecho, 2-0 min. 34 Aitor, 3-0 min. 37 Joel.