FELICES FESTAS

Dende o Peugeot Vilalba F.S. desexamos unhas Felices Festas a tod@s, especialmente aos soci@s, seareir@s, patrocinadores, colaboradores, e a tódolos equipos de Fútbol Sala, sobre todo aos que compiten na Autonómica Norte e na Autonómica Xuvenil.

20/12/09

PEUGEOT VILALBA F.S. 3 VENTORRILLO CAIXANOVA 7

Nova derrota do Peugeot Vilalba F.S., que deu demasiadas facilidades a un Ventorrillo, que a este ritmo rematará a Liga como líder destacado.
O quinteto de Alfonso estivo formado por: Alex, Ati, Iván, Pequecho e Roberto. Quedaron no banco: Agus, Checo, Manu, Marquiños e Paulo.
A primeira parte foi de claro dominio visitante, que se aproveitou ben dos erros locais, e no minuto catro xa levaba dous goles, e dous tiros que remataron na madeira.
Pequecho poñería o 1 a 2, ao transformar un claro penalti.
Os primeiros vinte minutos remataron co marcador de 1 a 5.
Na segunda metade, os vilalbeses xogarían a un bo nivel e terían ocasións para recortar o marcador.
As ocasións máis claras estiveron nas botas de Checo e Iván, pero sería Manu quen marcaría no minuto 10, nun lanzamento de falta. 2-5
O Ventorrillo marcaría de novo no minuto 15. 2-6
Checo faría a súa estrea como goleador no minuto 18, e segundos máis tarde enviaría un balón ao pau. 3-6
Os visitantes no minuto 19, poñerían o definitivo 3 a 7.
Chega o parón de Nadal, e a competición retomarase o 9 de Xaneiro. O Peugeot Vilalba F.S. xogará como visitante contra o Concello de Arzúa.

CONCELLO DE GUITIRIZ 6 PEUGEOT VILALBA F.S. 1

O equipo xuvenil do Peugeot Vilalba F.S. perdeu por 6 a 1, contra o Concello de Guitiriz.

XORNADA 14

O Peugeot Vilalba F.S. recibe ao Ventorrillo Caixanova, este sábado día 19 as 18:30, no Pavillón Municipal de Vilalba.

XORNADA 14 XUVENIL

Os xuvenís do Peugeot Vilalba F.S. visitan ao Concello de Guitiriz este sábado as 20:00, no Municipal de Guitiriz.

14/12/09

F.S. CEDEIRA 4 PEUGEOT VILALBA F.S. 3

Derrota do Peugeot Vilalba F.S. diante do F.S. Cedeira por 4 a 3, onde os protagonistas foron os árbitros, que en varias fases do encontro non paraban o tempo, e xa na segunda metade subiron ao marcador 2 minutos, despois das protestas dos vilalbeses.
Alfonso puxo de inicio en pista a: Fiter, Ati, Nico, Pequecho e Roberto. Quedaron no banco: Agus, Checo, Iván, Jorge, Manu e Paulo.
A primeiro metade rematou con 2 a 0 para os locais, con erros dos vilalbeses en ambos goles.
O terceiro gol do Cedeira, foi por outro erro dos xogadores do Peugeot, que mentres protestaban unha falta, os locais máis finos, colleríanos descolocados ao contragolpe.
Ati poñería o 3 a 1, nunha boa xogada no minuto 10 da segunda metade.
O cuarto tanto dos locais viría precedido dunha clara falta a Pequecho, que os árbitros non pitaron.
Nos últimos minutos, Pequecho marcaría dous goles de dobre penalti.
E co 4 a 3 no marcador, os colexiados non pitarían un claro penalti, a favor dos vilalbeses por man dun xogador local.
A última fichaxe do Peugeot, Checo, debutou ao longo do encontro.
Na vindeira xornada o Peugeot recibirá ao actual líder, o Ventorrillo Caixanova que conta todos os seus encontros por vitorias, a parte de ser o equipo máis goleador, e o que menos goles recibe.
O partido disputarase o sábado día 19 as 18:30, no Pavillón Municipal de Vilalba.

PEUGEOT VILALBA F.S. 7 C.P. CASÁS 5

O equipo xuvenil do Peugeot Vilalba F.S. rompeu unha racha de catro partidos perdendo, e bateu ao C.P. Casás por 7 a 5, no Pavillón Municipal de Vilalba.

XORNADA 13

O Peugeot Vilalba F.S. visita ao F.S. Cedeira este sábado días 12 as 17:30, no Pavillón Municipal de Cedeira.

XORNADA 13 XUVENIL

O equipo xuvenil do Peugeot Vilalba F.S. recibe ao C.P. Casás, este sábado día 12 as 17:00, no Pavillón Municipal de Vilalba.

PEUGEOT VILALBA F.S. 5 JIM SPORT MELIDE F.S. 8

O Peugeot Vilalba F.S. perdeu por 5 a 8 contra o Jim Sport Melide F.S., no que quizais foi o peor partido da tempada no xogo dos vilalbeses.
O quinteto de Alfonso estivo formado por: Alex, Ati, Marquiños, Nico e Pequecho. Quedaron no banco: Agus, Manu, Paulo e Roberto.
Os goles dos vilalbeses foron anotados por: Manu e Marquiños en dúas ocasións cada un, e Nico.

O sorteo dunha cea para dúas persoas patrocinada pola Cervexería A Taberna, correspondeu ao nº de socio 354.

No sorteo patrocinado por Osborne España e Peugeot, saíu agraciado o nº 584.

9/12/09

DESGUACES TITO 9 PEUGEOT VILALBA1

O equipo xuvenil do Peugeot Vilalba F.S. perdeu por 9 a 1, na súa visita ao Desguaces Tito.

XORNADA 12

O Peugeot Vilalba F.S. recibe ao Jim Sports Melide F.S., este sábado día 5 as 18:30, no Pavíllón Municipal de Vilalba
Os de Melide veñen de empatar na casa diante do C.P. Casás a cinco goles, e marchan no posto vixésimo segundo, con 10 puntos.
O Peugeot, saíu derrotado por 6 a 3 na súa visita a Burela, e necesita gañar para meterse nos postos da tranquilidade.

XORNADA 12 XUVENIL

O equipo xuvenil visita este sábado día 5 ao C.D. Riazor Desguaces Tito. O partido xogarase as 20:00 no Pavillón Sagrada Familia.