16/2/09

SAMOS F.S. - PEUGEOT VILALBA F.S.

Partido do Peugeot Vilalba F.S. como visitante contra o Samos F.S..A arbitraxe correu a cargo de Miguel Franco Vázquez.
Foron convocados por Alfonso: Alex, Edu, Jose, Nico, Ati, Roberto, Fer, Fiter, e os xuvenís Miguel, Paulo e Alejandro.
Adiantaríanse os chairegos por parte de Ati, e nunha xogada de infortunio de Fiter empatarían os locais.
Nun rebote Roberto adiantaría aos de Vilalba e logo nun dobre penalti marcaría de novo, para poñer no marcador o 1-3.
Recurtaría o Samos dende o dobre penalti, e Nico para os vilalbeses antes do descanso anotaría o 2-4.
Na segunda parte os xogadores de Vilalba parecía que seguían nos vestiarios porque o xogo que despregaron foi nulo.
Nun córner e dúas contras o locais levaron o triunfo que lles permitía fuxir do derradeiro posto da clasificación.
Salientar o debut dos xuvenís Miguel e Paulo.